• Direct van de wijnboer
  • Gratis handgeschreven kaartje
  • Gratis bezorgen boven € 150,-

CHAMPAGNEPROEVERIJ

Reeds 10 jaar gaan we naar de champagnestreek en elke keer leren we weer nieuwe dingen over champagne. Veel over de champagne is niet bekend en daar willen we wat aan doen!

Wanneer drinken we champagne? Wat kunnen we erbij eten? Hoe zit het met de druiven? Welke smaken zijn er? Hoe kunnen we smaken herkennen? En waar moet je op letten bij het kopen van champagne? 

Alle vragen hopen wij te beantwoorden in onze proeverij. Op een luchtige en vrolijke manier leren we jullie de basis kennis over champagne. Het allerbelangrijkste blijft proeven van diverse smaken en heel veel gezelligheid. Wij brengen ook enkele lekkere hapjes mee om de proeverij nog leuker te maken.

Altijd al een keer een champagne proeverij willen meemaken? Dat kan! Wij komen bij u op locatie of op onze locatie in Goes. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

We geven graag onze proeverij voor een gezelschap van minimaal 4 personen.

 

Proeverij

Wij rekenen de geopende flessen, onze aanwezigheid en uitleg over de verschillende bubbels krijgen jullie er gratis bij. Wil je gelijk een verras me proeverij bestellen? Kies dan hieronder één van de mogelijkheden!

Een proeverij op locatie? Dat kan, we rekenen 0,30 cent/km (bij een enkele reis van meer dan 10 km)

 

Inclusief vier verschillende champagnes en een aromaschema.
Champagnes bestaan uit een brut, blanc de blancs, rose en een millesime.

Bij de proeverij leggen wij alles uit over champagne, hoe je proeft, waar je op moet letten en kijken we in de keuken van de wijnboer. Advies wat je erbij kan eten? Ook dat geven we graag.

Bestel je proeverij. We spreken samen een datum.

Proeverijen geven we conform de dan geldende Covid-19 regels. Kan een proeverij niet door gaan dan spreken we een nieuwe datum af of kan je je geld terug vragen.