Diverse Proeverijen

Bijna 10 jaar gaan we naar de champagnestreek en elke keer leren we weer nieuwe dingen over champagne. Veel over de champagne is niet bekend en daar willen we wat aan doen!

Wanneer drinken we champagne? Wat kunnen we erbij eten? Hoe zit het met de druiven? Welke smaken zijn er? Hoe kunnen we smaken herkennen? En waar moet je op letten bij het kopen van champagne? 

Alle vragen beantwoorden wij tijdens de proeverij. Op een luchtige en vrolijke manier leren we jullie de basis kennis over champagne. Het allerbelangrijkste blijft proeven van diverse smaken en heel veel gezelligheid. Wij brengen ook enkele lekkere hapjes mee om de proeverij nog leuker te maken.

Altijd al een keer een champagne proeverij willen meemaken? Dat kan! Wij komen bij u op locatie of op onze locatie in Goes. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op.

We geven graag onze proeverij voor een gezelschap van minimaal 4 personen.

Proeverij op maat

We bieden niet alleen champagneproeverijen. Wij zijn gespecialiseerd in bubbels en weten hier alles van. Daarnaast breiden we ons assortiment sterk uit. En kunnen we nu ook een Cava proeverij bieden of een combinatie van champagne en cava. Wij adviseren graag en denken met jullie mee. 

Kosten

Wij rekenen de geopende flessen, onze aanwezigheid en uitleg over de verschillende bubbels krijgen jullie er gratis bij. 

Weet je niet precies wat je wilt? Kies dan uit één van onze pakketten (4-6 personen):

  • 4 Champagnes (Brut, Blanc de Blancs 100% chardonnay”, Rose en een Millesime) € 115,-
  • 5 Champagnes (Extra brut, Brut, Blanc de Blancs “100% chardonnay”, Rose en Millesime) € 140,-
  • 5 Cava’s (Brut nature, Brut 2x, Rose en grand de Reserve) Van jong naar oude cava’s! € 65,-

Een proeverij op locatie? Dat kan, we rekenen 0,25 cent/km (bij een enkele reis van meer dan 25 km van de plaats Goes)

Tapas 

In samenwerking met Tapsalon Goesto bieden wij een tapasplank aan. Deze kunnen we geheel naar wens invullen. We hebben al een plank vanaf € 20,- met rillettes, olijven, worstje en overige hapjes. 

CHAMPAGNEARRANGEMENT

Overnachten in het mooie Zeeland in combinatie met een champagneproeverij? Dat kan!
Samen met ‘HET ARRANGEMENT’ in Wemeldinge bieden wij u dit exclusieve aanbod. 

Geniet van Zeeland, mooie stranden, een leuke fietstocht, lekker uit eten en een champagneproeverij! Dit vanuit het mooiste dorp, Wemeldinge. Een rustige en centrale ligging in Zeeland, met een eigen zandstrand.