• Direct van de wijnboer
  • Gratis handgeschreven kaartje
  • Gratis bezorgen boven € 150,-
Webshop » Wijnhuizen » Prevoteau-Perrier

CHAMPAGNE PREVOTEAU-PERRIER

 

In het hart van Damery, houdt de familie Prévoteau-Perrier al vijf generaties lang een unieke kennis in ere volgens duurzame familiewaarden en een filosofie die het merk onvergankelijk maken.De familie is eigenaar van 22 hectare wijngaarden. 'Grand cru'  geklasseerd, diverse percelen op de hellingen van de Marnevallei rond Epernay en in de gemeente Chouilly. 

DRIE DRUIVENSOORTEN
Pinot Meunier (bekend om zijn fruitigheid)
Pinot Noir (met zijn karakteristieke kracht)
Chardonnay (witte druif die voor finesse en elegantie zorgt)

Vandaag staan Delphine en Christophe aan het hoofd van het domein, ze hechten groot belang aan de wijnbouw en het samenstellen van de cuvées. Elke fase wordt zorgvuldig uitgevoerd waarbij traditie en moderne technologie een constante kwaliteit van het hele assortiment waarborgen. Elk voorjaar blendt Christophe met kennis en gevoel de crus, de cépages en de cuvées van het jaar, evenals de reservewijnen om het specifieke karakter van de cuvées te waarborgen. 

ONZE ERVARING

In dit champagnehuis begon de liefde van Nathalie voor champagne 8 jaar geleden. Elk jaar steevast 2 bezoeken later mocht deze mooie collectie niet in onze webshop ontbreken. We kennen ondertussen de hele familie, middels iedereen meewerkt aan de proeverijen, van opa tot kleinzoon. We hebben het champagnehuis weten groeien van proeverijen in het bureel tot een nu volledig moderne afgewerkte zaal anno 2018. Delphine en Christophe staan voor kwaliteit en gastvrijheid, ze delen graag hun ervaring en tips, hun liefde voor champagne proef je in elk glas! Onze favoriet is de l'Equilibre, perfect in balans, toegankelijk voor iedereen. De veelzijdigheid zorgt ervoor dat deze fles kan gedronken worden bij alle gelegenheden, van aperitief tot dessert.

GEPERSONALISEERD ETIKET

Vanaf 36 flessen kan je je eigen etiket kiezen, met een logo, een foto, tekst, kleur of zwart/wit.