Bestel je favoriete doos Champagne. 

Flessen bestellen? www.kijkopdrank.nl


Bubbels2Bubbels bestaat uit Nathalie en Simon en wij gaan al meer dan 10 jaar naar de champagnestreek. We komen bij de kleine wijnboer die alles nog op een ambachtelijke manier maakt. Hier proeven wij champagnes, selecteren deze en zorg voor goede en betaalbare champagnes.

Al 5 jaar maken wij veel klanten blij met onze keuzes en geven graag advies welke champagnes het beste bij ze passen.

Om aan de groeiende vraag te voldoen, introduceren wij de keuze box. Een doos champagne waarin wij je meenemen naar de champagnestreek en vertellen welke champagnes in de keuze box zitten.

Zo weet jij welke Champagnes onze goedkeuring heeft!

 

Bruisende groeten,

Nathalie en Simon

Wij importeren direct bij de kleine wijnboer. Hierdoor proef je de liefde in de fles. 

info@bubbels2bubbels.nl

+31614551750


Bubbels2Bubbels verkoopt geen alcohol aan personen jonger dan 18 jaar. 


Keuze box


Bubbels, een beleving voor elk moment

In de webshop van Bubbels2Bubbels vind je bubbels afkomstig van de enige echte champagnestreek en de Loire-streek. De bubbels worden geproduceerd door de wijnboer, volgens de exclusieve méthode champenoise of ook méthode traditionelle genoemd. Deze methode houdt in dat de gisting op de fles gebeurd. De bubbels ontstaan geleidelijk en verfijnen naarmate ze langer rijpen.

 

Champagne wordt gemaakt van 3 druivensoorten, Chardonnay - Pinot noir - Pinot meunier. De wijnranken van deze druiven staan in kalkrijke grond langs de wegen in de champagnestreek. Het is aan de champagneboer om met deze druivensoorten zijn exclusieve champagne samen te stellen. Elk champagnehuis heeft zijn eigen smaakbeleving en huisstijl.

Er zijn verschillende soorten champagnes, de non-vintage champagne: Brut, Extra-brut, Rosé, Blanc de Blancs en Blanc de Noirs. Dit zijn champagnes zonder jaartal. De smaak van deze champagnes blijft gelijk, jaar na jaar. Daarnaast is er vintage champagne, deze bestaat uit verschillende druivensoorten afkomstig van éénzelfde oogstjaar. In Frankrijk noemen ze hem ook Millésime, het franse woord voor ‘jaartal’. Het is een unieke champagne met een typische smaakbeleving voor dat jaartal.

 

Naast champagne hebben we ook Cava uit de Penedes, dit ligt vlakbij Barcelona in het noorden van Spanje. Cava heeft zijn eigen druiven en zijn eigen smaak. Cava is schappelijker van prijs en een goeie Cava met jaren rijping op de fles heb je al voor een derde van de prijs van een champagne. Laat je verrassen door onze cava's.

 

Bubbels bestaan in veel verschillende soorten en stijlen, van goedkoop tot duur.  In de webshop staan persoonlijk geselecteerd wijnhuizen met hun champagnes, cava, cremants en saumur.  Wij gaan ter plaatste de bubbels halen. Heb je hulp nodig bij het maken van je keuze, neem gerust contact met ons op. We wensen je veel plezier met proeven, genieten en joie de vivre.

 

Waarom voor Bubbels2Bubbels kiezen?

Wij gaan direct bij de boer langs, zien de wijnvelden en ontmoeten de mensen achter de Bubbel. Hierdoor wordt het persoonlijk en bouwen we een band op met de wijnboeren. Alle wijnhuizen zijn stuk voor stuk onafhankelijk en dragen het keurmerk "vigneron independent" . Ze streven naar een natuurlijke manier van druiven kweken. Hier staat Bubbels2Bubbels voor. Uw specialist in Bubbels!

Vragen en of opmerkingen? Neem contact met ons op!