Webshop » Over ons

BUBBELS 2 BUBBELS

WIE ZIJN WIJ?

Nathalie met Vlaamse roots en Simon, we wonen in het mooie Goes. Samen gaan we reeds verschillende jaren naar de champagnestreek. We hebben onze favoriete huizen en willen iedereen de kans geven om hier kennis mee te maken. Champagne hoeft geen exclusief duur drankje te zijn, wel een betaalbare belevenis om te delen, met z’n twee op de bank of met iedereen. We geven graag uitleg over onze ervaringen, de champagne, zijn geschiedenis en willen jullie graag laten proeven. 

Neem een kijkje in de webshop of contacteer ons voor een proeverij. Voor een uniek cadeau of relatiegeschenk hebben wij ook ideeën. Kijk op de pagina ' Geschenken'. Op onze social media kan je een leuke vlog vinden of tips.

 

Groetjes,

Simon & Nathalie

NATHALIE

In april 2011 mocht ik voor de eerste keer mee naar Epernay, samen met een leuke groep champagnelovers. Met z’n tienen gingen we de streek verkennen en bezochten verschillende champagnehuizen. Van de boer die graag zelf een glas meedrinkt in zijn donkere kelder tot grote huizen met volledig ingerichte proefruimtes. Ik werd getriggerd door de verschillende soorten smaken, een gevolg van verschillende cépages. Cépages wàt? Wat is dat? Gedurende de jaren die volgden werd me steeds meer duidelijk: smaken, druivensoorten, het maken van, maar vooral de liefde en de passie die schuilgaat achter de fles Champagne. De boer die zijn land bewerkt, zijn druiven ziet groeien, de oogst die ‘superbe’ is en zijn toewijding om een smaaksensatie bij zijn klant teweeg te brengen. De liefde van de boer proef je in de fles champagne!
Dit alles zorgt ervoor dat Bubbels2Bubbels jullie ook wil laten proeven, genieten en beleven.

Champagne is een beleving, voor elk moment!